LATEST ARTICLES

video

Vëmendje maksimale – Një hit sapo mbërriti

Ju e dini çfarë po prisnit. Me siguri tani jeni duke e dëgjuar. Hiti më i ri nga Sabiani dhe Marseli ka mbërritur. Godet që...
video

Sabiani ft. Marseli & Shkendije Mujaj – Show Biz (Official Video HD)

https://www.youtube.com/watch?v=JQwVQoC3mxE
video

Sabiani ft. Marseli – Sta fali (Official Video HD)

https://www.youtube.com/watch?v=FzJtpQquB7c

Fotografi

07.10.2017 Italia

Zbulohen synimet e Sabianit dhe Marselit

Janë një ndër dyshet më të pëlqyera dhe kjo nuk është rastësore, pasi publiku di mirë se çfarë pëlqen. Sabiani dhe Marseli kanë krijuar...