Ju e dini çfarë po prisnit. Me siguri tani jeni duke e dëgjuar.

Hiti më i ri nga Sabiani dhe Marseli ka mbërritur. Godet që në titull.

“Ta ceki buzën”, kështu e titulluan djemtë.

Superprojekti i ditëve të vjeshtës sapo ka trokitur. Sabiani dhe Marseli dinë të sjellin përherë gjëra të ndryshme, që takohen në një pikë.

Janë gjithmonë hite.

Kur bëhet fjalë për ta fjalët janë të tepërta.

Kështu që vazhdoni të shijoni magjinë që vetëm ata falin:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here